tiistai 24. marraskuuta 2009

Syksyn juttusatoa on korjattu

Syyssateet ropisevat ikkunaan, possuflunssaksi lempinimetty H1N1-virus kaataa väkeä myös koulumaailmassa petipotilaiksi - on selvästi marraskuu.  Pimeys ja syksyn synkeys on tänä vuonna taas oikein voimissaan täällä lounaisessa Suomessa, eikä voi kuin toivoa, että kohta jo saataisiin lunta valaisemaan niin maisemaa kuin mielialojakin.

Lukiolaisilla on edessään kouluvuoden toinen koeviikko, jonka jälkeen on vain lyhyt rutistus koulutyötä jäljellä ennen kuin joululoma kutsuu. Nyt onkin sopiva hetki tarkastella mennyttä syksyä ja Laitilan lukion viestinnänkurssilaisten avustuksella se onnistuu varsin kätevästi. He ovat kirjoittaneeet juttuja erikoisviikosta ja opiskelemisen arjesta sekä yrittäneet koulun pikkuruisella kameralla saada juttujen oheen myös joitakin valokuviakin. Tulokset ovat nähtävissä tuossa yläpuolella. Siinä mielessä hieman hassu tämä formaatti tällaisen "pääkirjoituksen" kannalta on, että uudet merkinnät tulevat aina entisten yläpuolelle. Ehkäpä siihenkin kuitenkin tottuu.

Tervetuloa siis lueskelemaan Laitilan lukion lehden sähköistä versiota. Kirjoituksiin voi jättää kommentteja, mutta muistathan olla fiksu. Kyseessä on lukion toiminta ja kirjoituksia seuraavat niin opettajat kuin vanhemmatkin oppilaiden lisäksi, joten järjenkäyttö on sallittua ja suotavaa. Kommentit myös tarkastetaan ennen julkaisemista.

Jos taas haluat kirjoittaa lehteen kommentteja laajempiakin juttuja, tule juttelemaan Johannan kanssa. Kirjoittajia ei koskaan ole tarpeeksi - ja palkkionahan on puolesta kahteen viestinnänkurssia!

Oikein mahtavaa tsemppiä kakkosjakson loppuun ja kolmosen alkuun - jos oikein ahdistaa, ota kuppi kuumaa glögiä ja nakerra joulupiparia. Kyllä se lomakin sieltä kohta tulee.

Toimituksen puolesta,
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti