torstai 12. toukokuuta 2011

Wanhojen tanssit

Penkkareiden jälkeen lukion kakkosluokkalaisten oli aika juhlia koulun vanhimpana olemista Wanhojen tanssien merkeissä. Moni (ainakin tytöistä) oli odottanut kyseistä prinsessapäivää jo päiväkodista asti ja viimein 18.2. kuukausien harjoittelun jälkeen koitti hartaasti odotettu päivä.
 Yhdeksän maissa koulun käytävät täytti korkojen kopina ja helmojen kahina, kun me koulun uudet vanhimmat saavuimme paikalle. Aamupäivän aikana lukiolaiset sekä ylä- ja alakoululaiset saivat nauttia tanssiesityksistä ja pukuloistosta. Ruokailun aikana osoitimme uuden asemansa meitä nuoremmille oppilaille huulipunahyökkäyksin, ja monen ykkösen ja yläkoululaisen poskia koristikin loppupäivän W-kirjaimet. Wanhojen puheen jälkeen jakaannuimme kahteen ryhmään ja kävimme ilahduttamassa laitilaisia tansseillamme mm. Kaupungintalolla, Veljeskodissa ja Kaukolankodissa. Monen katsojan suusta saattoi kuulla ihastuneita kommentteja hyvin menneistä tansseista sekä kauniista ja komeista nuorista.
Päivän esitysten jälkeen oli muutama tunti aikaa hengähtää ennen illan esitystä ystäville ja sukulaisille. Illan esitys oli (ainakin itselleni) kaikkein hermostuttavin, vaikka tanssit olivat sujuneet päivällä hienosti. Esityksen jälkeen yleisöllä oli mahdollisuus tanssia kanssamme muutama valssi.
Pikaisen vaatteidenvaihdon jälkeen ilta jatkui Raumalle syömään ja Rauman lukiolaisten järjestämille jatkoille Lappiin.

Teksti: Jenni A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti